Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

Belangrijke mededeling voor cliënten en verwijzers Salland Zorgverzekeringen, ZorgDirect en HollandZorg - ENO

    De Waag

22-01-2021

Vanaf heden kunnen wij helaas geen nieuwe cliënten van Salland Zorgverzekeringen, ZorgDirect en HollandZorg - ENO in behandeling nemen. De reden hiervoor is dat Stichting De Forensische Zorgspecialisten, waar de Waag onderdeel van uit maakt, voor 2021 nog geen contract heeft afgesloten met deze verzekeraar. 

De voorlopige cliëntenstop voor 2021 heeft geen invloed op de lopende behandelingen van cliënten van Salland Zorgverzekeringen, ZorgDirect en HollandZorg – ENO bij Stichting De Forensische Zorgspecialisten. Het gaat om cliënten vanaf 18 jaar en dus niet om jeugdige cliënten. 

Wij betreuren deze situatie en trachten in overleg met ENO om naar een oplossing te zoeken. Cliënten en verwijzers met vragen over hun aanmelding verwijzen wij op dit moment door naar de zorgbemiddeling van ENO. Deze is telefonisch bereikbaar onder de volgende telefoonnummers:
- Salland Zorgverzekeringen: 0570-68 74 70
- ZorgDirect: 088-687 74 74
- HollandZorg: 0570-68 71 23

Wij zullen u via onze website informeren over de voortgang van de zorgcontractering voor 2021 van Salland Zorgverzekeringen, ZorgDirect en HollandZorg - ENO.

Nieuws

Soortgelijke berichten