Cliëntenpanel

De Waag wil graag ervaringen, wensen, meningen en suggesties van cliënten horen. Waarom? Om ons scherp te houden en de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. Daarnaast willen we graag cliënten betrekken bij wat we doen bij de Waag: daarom hebben wij een cliëntenpanel.

Het cliëntenpanel denkt mee over allerlei zaken waar alle cliënten van de Waag, direct of indirect, mee te maken hebben. Bijvoorbeeld: de inhoud van onze behandelingen, veiligheid, informatievoorziening voor cliënten, aanpassingen aan ruimtes in de gebouwen etc. De mening van de leden wordt maximaal vier keer per jaar gevraagd, en de antwoorden worden anoniem verwerkt.

Doe je niet mee aan het cliëntenpanel maar heb je wel een onderwerp dat besproken moet worden? Mail dan naar clientenpanel@dewaagnederland.nl of bel tijdens het spreekuur.

Spreekuur
Twee keer per maand (op de tweede dinsdag en de vierde donderdag van de maand tussen 15.00 – 16.00) wordt telefonisch spreekuur gehouden. Tijdens het spreekuur kun je een onderwerp aandragen dat voorgelegd kan worden aan het cliëntenpanel of je kunt je aanmelden voor deelname aan het panel. Het telefonisch spreekuur is niet bedoeld om (individuele) klachten te behandelen. Het telefoonnummer is: 030 - 85 07 113.

Wil je deelnemen aan het cliëntenpanel of weet je iemand die interesse heeft?
Als je je hieronder aanmeldt, dan nemen wij contact met je op om te bespreken welke bijdrage je kunt leveren aan het cliëntenpanel!

Cliëntenpanel aanmelden

Je kunt ook een mail sturen naar: clientenpanel@dewaagnederland.nl.
Deze mail wordt gelezen door Nienke Sweers, projectmanager afdeling behandelzaken de Waag. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.

de Waag is onderdeel van De Forensische Zorgspecialisten