Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

Cliëntenpanel

Cliëntenpanel

De Waag wil graag ervaringen, wensen, meningen en suggesties van cliënten horen. Waarom? Om ons scherp te houden en de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. Daarnaast willen we graag cliënten betrekken bij wat we doen bij de Waag: daarom hebben wij een cliëntenpanel.

Het cliëntenpanel denkt mee over allerlei zaken waar alle cliënten van de Waag, direct of indirect, mee te maken hebben. Bijvoorbeeld: de inhoud van onze behandelingen, veiligheid, informatievoorziening voor cliënten, aanpassingen aan ruimtes in de gebouwen etc. De mening van de leden wordt maximaal vier keer per jaar gevraagd, en de antwoorden worden anoniem verwerkt.

Doe je niet mee aan het cliëntenpanel maar heb je wel een onderwerp dat besproken moet worden? Mail dan naar clientenpanel@dewaagnederland.nl.

Deelnemen
Lees hier meer over deelname aan het cliëntenpanel. 

Wil je deelnemen aan het cliëntenpanel? 
Stuur dan een mail naar: clientenpanel@dewaagnederland.nl.

Ook voor meer informatie over het cliëntenpanel of overige vragen kun je een mail sturen naar: clientenpanel@dewaagnederland.nl. We proberen je dan zo spoedig mogelijk antwoord te geven.
Deze mail wordt gelezen door Iris Meyer, projectmanager afdeling behandelzaken de Waag. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.