Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

Online behandeling

Mijn werkboek lag altijd thuis of ik was het kwijt. Nu heb ik gewoon een app op mijn mobiel.

Jouw online behandeling bij de Waag

Bij de Waag maken we gebruik van online behandeling. Dit betekent dat je inlogt op een beveiligde website om in je eigen account aan je behandeling te werken. Samen met de behandelaar stel je vast welke online onderdelen voor jou van belang kunnen zijn. Je kunt bijvoorbeeld dagboeken bijhouden, informatie lezen, opdrachten maken, of vragenlijsten invullen. Als je wilt kun je via de online behandelomgeving berichten sturen naar je behandelaar. Zo kun je tussen afspraken bij de Waag door contact hebben over bijvoorbeeld huiswerkopdrachten.

Je volgt nooit alleen online behandeling maar altijd in combinatie met gesprekken met een behandelaar van de Waag. De opdrachten die je online hebt gedaan kunnen in de gesprekken besproken worden.  

Voor de online behandeling maakt de Waag gebruik van het programma Minddistrict. De online behandeling is veilig en voldoet aan privacyregels. Klik hier om meer informatie over privacy van Minddistrict te lezen. Als cliënt van de Waag ontvang je inloggegevens voor je eigen account. Overal waar je internet hebt kun je inloggen; thuis achter je computer maar ook op je mobiele telefoon of tablet. Zo kun je waar en wanneer jij wilt aan je behandeling werken.  

Klik hier om naar Minddistrict te gaan

Na het werk ’s avonds had ik geen zin meer om opdrachten te maken. Met de online behandeling kan ik altijd inloggen. Ik werk nu aan modules onderweg in de trein.