Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

Geslaagde eerste editie netwerkmarkt

    Congressen en evenementen

08-10-2018

Op zaterdag 29 september jl. hebben we vanuit de Van der Hoeven Kliniek en de Waag voor het eerst in samenwerking met Lister een netwerkmarkt georganiseerd. Tijdens deze dag hebben we mensen die geïnteresseerd zijn in werken in de (forensische) psychiatrie uitgenodigd om kennis te komen maken met onze organisaties. 


We hebben meer dan 50 bezoekers verwelkomd in de foyer van de Van der Hoeven Kliniek, waar de netwerkmarkt plaatsvond. De foyer was ingericht met 8 marktkramen (3 voor de Van der Hoeven Kliniek, 1 voor de Waag en 4 voor Lister), waar de bezoekers in gesprek konden gaan met medewerkers van de organisaties. Zo konden zij meer te weten komen over de organisaties inhoudelijk en hoe het is om hier te werken. 

 

Naast het netwerken op de markt, konden de bezoekers komen luisteren naar interessante presentaties. Zo vertelden Birgit Deneer en Francis Niessen van de Waag over hoe het is om te werken bij de Waag, en heeft Vivienne de Vogel van de Van der Hoeven Kliniek verteld over geweld door vrouwen. Vanuit Lister kwamen Evelijn Klok en Karin Kraaij vertellen over een nieuwe manier van werken: POD. Ook kwam vanuit Lister medewerker Helga Boterman met één van haar cliënten vertellen over het wonen op de boerderij.

 

Via deze koppelingen zijn de presentaties nog eens terug te kijken:

 

Bekijk hieronder de foto’s en de aftermovie van de netwerkmarkt. 

Nieuws

Soortgelijke berichten