Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

Sessie evaluatievragenlijsten supervisie en portfolio op VGCt congres

14-11-2016

Cognitieve gedragstherapie bestaat 50 jaar in Nederland en is springlevend! Dit werd vorige week in Veldhoven gevierd met een extra groot en feestelijk najaarscongres. Het congres richtte zich op iedereen die met CGt te maken heeft.

Angeline Smeltink (psychotherapeut/gz-psycholoog de Waag) hield samen met Tonnie Prinsen (klinisch psycholoog bij Dimence) een workshop over het competentieprofiel dat samen met de commissie supervisoren ontwikkeld is en de zelfevaluatievragenlijst die daar bij hoort.

Het competentieprofiel is officieel goedgekeurd door de ledenraad van de VGCt en de presentatie van de daaraan gekoppelde zelfevaluatielijst voor supervisoren en evaluatielijst voor supervisanten op het congres afgelopen vrijdag werd positief ontvangen. De laatste suggesties worden meegenomen en binnenkort kunnen supervisoren via de website www.vgct.nl supervisanten om feedback vragen en daarmee hun voordeel doen. Het was heel prettig om te merken dat het werk van de commissie supervisoren zo positief ontvangen werd.