Terug naar overzicht

De Waag neemt maatregelen rondom het coronavirus

    De Waag

16-03-2020

De Forensische Zorgspecialisten met haar zorgonderdelen Van der Hoeven Kliniek en de Waag volgen de instructies van het RIVM en de GGD op inzake preventie van besmetting met het coronavirus. Daarom hebben wij maatregelen genomen naar aanleiding van de persconferentie met premier Rutte, minister Bruins en directeur RIVM Van Dissel op 12 maart jongstleden.

Als organisatie nemen wij maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 28 april 2020.

De Waag blijft open, waarbij wij de landelijke maatregelen volgen. Wij gaan zoveel mogelijk op afstand behandelen. Wij vragen onze cliënten en externe relaties om een afspraak af te zeggen in geval van neusverkoudheid, hoesten en/of koorts. Mocht er bij jou corona zijn vastgesteld of als je in besmet gebied bent geweest dan wel met een vastgestelde corona patiënt in aanraking bent geweest, vragen wij je contact met jouw behandelaar op te nemen. Evenementen worden afgelast. Dit betekent dat het congres ‘Welkom in mijn leven’ op 19 maart niet doorgaat. 

We begrijpen goed dat de genomen besluiten voor teleurstelling bij patiënten, cliënten en externe relaties kunnen zorgen, maar hopen hiermee de impact van het coronavirus op onze organisatie te beperken.

Nieuws

Soortgelijke berichten