Terug naar overzicht

Mariëtte Keijser bestuurder bij De Forensische Zorgspecialisten

    Media
    bestuurder

21-12-2017

Medio maart 2018 treedt Mariëtte Keijser als bestuurder in dienst bij De Forensische Zorgspecialisten (DFZS). DFZS levert kennis en diensten in de forensische zorg. Wij werken aan een samenleving waarin iedereen zich goed en veilig voelt. Onze organisatie bestaat uit twee onderdelen: de Waag en de Van der Hoeven Kliniek.

Mariëtte Keijser is sinds 2012 één van de bestuurders van Vivium Zorggroep, zorgspecialist gericht op ouderen in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam Zuid. Zij is daar verantwoordelijk voor 3300 medewerkers en 1200 vrijwilligers. Daarvoor was zij 11 jaar werkzaam als bestuurder bij Sevagram. Zij heeft een opleiding tot gezondheidswetenschapper gedaan en is haar loopbaan als verpleegkundige begonnen.

Mariëtte volgt Wouter van Ewijk op die in april 2018 afscheid neemt en met pensioen gaat. Wouter van Ewijk is sinds juni 2013 bestuurder van De Forensische Zorgspecialisten. Hij is als psychiater en bestuurder vele jaren in de GGZ werkzaam geweest waaronder als bestuurder bij VUmc en GGZ InGeest.

Gezien de ruime bestuurlijke ervaring van Mariëtte Keijser hebben wij er alle vertrouwen in dat zij op een zorgvuldige en deskundige wijze zal bijdragen aan het realiseren van alle uitdagingen waarvoor De Forensische Zorgspecialisten zich momenteel gesteld ziet.  

Nieuws

Soortgelijke berichten