Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

Vestiging van de Waag in Dordrecht geopend!

    Media

01-02-2021

Vandaag gaan de deuren van ons nieuwe pand aan de Burgemeester De Raadtsingel 93c  in Dordrecht open voor cliënten en verwijzers. Dichtbij de cliënt de juiste behandeling aanbieden is een van de belangrijkste redenen voor de Waag om zich te vestigen in Dordrecht.

De Waag is het grootste centrum voor ambulante forensische geestelijke gezondheidszorg (ggz) met vestigingen in de Randstad, Midden- en Noord-Nederland. En biedt gespecialiseerde zorg voor mensen die grensoverschrijdend of strafbaar gedrag hebben vertoond of dreigen te vertonen. De redenen waarom mensen naar de Waag komen, zijn heel verschillend. Sommige mensen komen vrijwillig, anderen worden doorverwezen. Bijvoorbeeld door de huisarts of door politie of justitie. In alle behandelingen wordt gewerkt aan het voorkomen van grensoverschrijdend of strafbaar gedrag.

De Waag kent drie delictgerichte zorglijnen: huiselijk geweld, agressie en vermogen en seksueel grensoverschrijdend gedrag (SGG). Er is ook nog een vierde zorglijn, die zich richt op jongeren van 12 tot en met 23 jaar. Bij de Waag Dordrecht wordt net als bij de andere vestigingen een aanbod geleverd voor cliënten van de vier zorglijnen. 

Een cliënt kan naar ons doorverwezen worden door te bellen naar onze vestiging (010-201 04 48), maar ook via Zorgdomein of onze website.

Nieuws

Soortgelijke berichten