Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

De Waagnieuws van november 2016 is verstuurd

07-11-2016

De Waagnieuws van november 2016 is verstuurd. Deze nieuwsbrief van de Waag is voor verwijzers. Er staan artikelen in over de FAST-behandeling, het signaleren en bespreekbaar maken van dreigende gewelddadige radicalisering en over de stand van zaken van de jeugdbehandelingen. Lees meer over deze onderworpen:

-Larissa Hoogsteder, hoofd behandelzaken Jeugd en Jongvolwassenen bij de Waag en Ad van Duijne – behandelaar van de Waag en als programmaverantwoordelijke betrokken bij de pilot van FAST op de vestiging van de Waag Den Haag - vertellen alles over de nieuwe FAST-behandeling. Een programma voor meisjes en jongens van 12 tot 18 jaar die matig tot ernstig antisociaal en/of grensoverschrijdend gedrag vertonen.

- Nyomi Cairo, behandelaar bij de Waag Rijnmond, is een van de Waag-medewerkers die getraind is in het signaleren en bespreekbaar maken van dreigende gewelddadige radicalisering. Ze legt uit wat het belang van deze training is.

-Evelien van Dijk, directeur van de Waag, geeft samen met de accountmanagers van de Waagde stand van zaken van de jeugdbehandelingen; er zijn meer aanmeldingen maar er is een krimp van het budget in alle regio’s waar de Waag actief is.

Benieuwd naar onze nieuwsbrief? Klik hier om Waagnieuws te lezen.