Terug naar overzicht

De Waagnieuws van november 2016 is verstuurd

    Publicaties

07-11-2016

De Waagnieuws van november 2016 is verstuurd. Deze nieuwsbrief van de Waag is voor verwijzers. Er staan artikelen in over de FAST-behandeling, het signaleren en bespreekbaar maken van dreigende gewelddadige radicalisering en over de stand van zaken van de jeugdbehandelingen. Lees meer over deze onderworpen:

-Larissa Hoogsteder, hoofd behandelzaken Jeugd en Jongvolwassenen bij de Waag en Ad van Duijne – behandelaar van de Waag en als programmaverantwoordelijke betrokken bij de pilot van FAST op de vestiging van de Waag Den Haag - vertellen alles over de nieuwe FAST-behandeling. Een programma voor meisjes en jongens van 12 tot 18 jaar die matig tot ernstig antisociaal en/of grensoverschrijdend gedrag vertonen.

- Nyomi Cairo, behandelaar bij de Waag Rijnmond, is een van de Waag-medewerkers die getraind is in het signaleren en bespreekbaar maken van dreigende gewelddadige radicalisering. Ze legt uit wat het belang van deze training is.

-Evelien van Dijk, directeur van de Waag, geeft samen met de accountmanagers van de Waagde stand van zaken van de jeugdbehandelingen; er zijn meer aanmeldingen maar er is een krimp van het budget in alle regio’s waar de Waag actief is.

Benieuwd naar onze nieuwsbrief? Klik hier om Waagnieuws te lezen.

Nieuws

Soortgelijke berichten